×
Your cart is empty.

Tove Adman

Från och med 2017 distribuerar vi på Klippan Tove Admans fantastiska betongprodukter. Toves välkända betongprodukter formges på Gotland och gjuts i Järna. I en gammal shellmack i den lilla byn Östergarn på Gotland har Tove sin ateljé. Uttrycket i Toves produkter är starkt präglat av hennes hantverk.

”Att forma för hand är en viktig del i mitt arbete. All min formgivning bär spår av de händer som medverkar till de färdiga föremålen.”

Det är en ära för oss på Klippan att få arbeta med Tove Admans spännande produktsortiment. Vi har under 130 år stolt kunna erbjuda textila produkter tillverkade av naturmaterial. För oss har alltid design och kvalitet varit av största vikt, något som även gäller för Tove Adman och hennes betongprodukter. När vi fick chansen att samarbeta med Tove tvekade vi inte ett ögonblick, eftersom hennes värderingar stämmer så väl överens med våra och hennes produktsortiment är ett väldigt bra komplement till vårt.

Är du som återförsäljare intresserad av att ta del av Tove Admans produktutbud så kontakta oss på: info@klippanyllefabrik.se eller 0435-448880

 

//toveadman.se

Tove Adman 2021-22

Katalog 2021-22