×
Your cart is empty.

Barn

Ullfiltar

Våra barnfiltar är färgglada, lekfulla och av väldigt god kvalité. Vi använder oss enbart av naturfibrer som ekologisk lammull och merinoull. Den ekologiska lammullen är helt fri från pesticider och inga kemikalier eller antibiotika har använts vid uppfödningen av lammen.

Ullplädar

Våra barnplädar är stilrena och av väldigt god kvalité. Vi använder oss enbart av naturfibrer som ekologisk lammull och merinoull. Den ekologiska lammullen är helt fri från pesticider och inga kemikalier eller antibiotika har använts vid uppfödningen av lammen.

Chenillefiltar

Alla våra bomullsfiltar är tillverkade av organisk bomull. Det innebär att bomullen odlats fram utan konstgjorda gödningsmedel eller pesticider. Dessa jacquardvävda filtar i 100% mjuk bomullschenille är precis lika fina på framsidan som på den spegelvända baksidan.

Borstade bomullsfiltar

Dessa mjukt borstade och jacquardvävda barnfiltar i 100% långfibrig bomull är precis lika fina på framsidan som på den spegelvända baksidan. Alla våra bomullsfiltar är tillverkade av organisk bomull. Det innebär att bomullen odlats fram utan konstgjorda gödningsmedel eller pesticider.

Snuttefiltar i borstad bomull

Dessa mjukt borstade och jacquardvävda snuttefiltar i 100% långfibrig bomull är precis lika fina på framsidan som på den spegelvända baksidan. Alla våra snuttefiltar är tillverkade av organisk bomull. Det innebär att bomullen odlats fram utan konstgjorda gödningsmedel eller pesticider.

Korgar

Handfiltade korgar i 100% ull.

Mjukisdjur

Underbara små nallar i bomullschenille.

Mobiler

Handfiltade mobiler i 100% ull.

Mattor

Handfiltade mattor i 100% ull.

Sittunderlag

Handfiltade sittunderlag 100% ull.