Fabriksbutik

Renovering pågår i Fabriksbutiken!

Image of map

Uppdatering 22 maj 

Fredag 24 maj öppnar vi upp i huvudentrén igen och stänger tillfälligt för garnrummet och outletavdelningen. Detta gör vi för att kunna utföra mindre renoveringar även i dessa rummen. Vi kommer flytta runt saker och vi kommer ha en lite mindre temporär outlet hörna så länge. 

 

Renoveringen är planerad att starta 20 februari och förväntas pågå under tre veckor, men det kan bli att det blir fler än så. Vi kommer fortsätta att hålla öppet som vanligt för våra kunder men har fått flytta ingången in till butiken till baksidan av huset, det vill säga till Trädgårdsgatan. Vi vill också informera om att det endast är vår outlet och garnrummet som är tillgängligt för dig under tiden vi renoverar. Tyvärr kommer vi inte kunna erbjuda inslagning av presenter och kundtoaletten kommer att vara avstängd. Vi hoppas att ni är lika nyfikna på att kunna se resultatet av det här som vi är och tackar för tålamodet medan vi förbättrar butiken. 

 

Varmt välkommen till vår fabriksbutik!
I anrika lokaler mitt i Klippan centrum hittar du Klippan Yllefabriks egen butik. Här kan du fynda hemtextil och inredningsdetaljer från tre starka varumärken – Klippan, Tove Adman och Bengt & Lotta. Vi erbjuder produkter från ordinarie sortiment samt utgående varor och andrasortering till förmånliga priser. Vi har även garner och tillbehör för dig som gillar att sticka och virka. 
Följ oss gärna på @klippanyllefabriksbutik för senaste nytt 
Adress:
Järnvägsgatan 21, 264 38 Klippan
Öppettider:
Mån-Fre: 11.00-18.00, Lör-Sön: 11.00-15.00

 

Avvikande öppettider:

29/3 Långfredag STÄNGT

30/3 Påskafton 11-15

31/3 Påskdagen 11-15

1/4 Annandag Påsk 11-15

1/5 Första Maj STÄNGT

9/5 Kristi Himmelsfärds Dag STÄNGT

6/6 Nationaldagen STÄNGT

21/6 Midsommarafton STÄNGT

22/6 Midsommardagen STÄNGT