×
Your cart is empty.

Kök

Förkläden

Våra förkläden i bomull-, och halvlinnekvalitet produceras av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare med mångårig kunskap om sitt hantverk. 

Handdukar

Våra handdukar i bomull och halvlinne produceras av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare med mångårig kunskap om sitt hantverk. 

Grillvantar och Grytlappar

Våra grillvantar och grytlappar i bomull produceras av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare med mångårig kunskap om sitt hantverk. 

 • Leksand

  Leksand

  Grillvante och grytlapp i 100% bomull. 5354-01 Green Grillvante / oven glove 5247-01 Green Grytlapp / pot holder 5354-02 Whtie Grillvante / oven glove 5247-02 White Grytlapp / pot holder Våra grillvantar och grytlappar i bomull-, och halvlinnekvalitet produceras av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare med mångårig kunskap om sitt hantverk.
 • Tabletter & löpare

  Våra tabletter och löpare i bomull-, och halvlinnekvaliteter produceras av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare med mångårig kunskap om sitt hantverk.

  Disktrasor

  Klippans disktrasor är tillverkade i FSC certifierad 70% cellulosa/30% bomull. Materialen och den vattenlösliga färgen som används gör trasorna komposterbara.

  Pappersservetter

  Klippans härlig pappersservetter är i 3 lager och tryckta med våra vackra mönster.

  Brickor & Skärbrädor

  Våra vackra brickor och skärbrädor tillverkas i FSC certifierat, laminerat björkfaner.

  Servetter

  Våra servetter produceras av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare med mångårig kunskap om sitt hantverk.

  Tehuvor

  Våra tehuvor är handfiltade i 100% lammull.