Ullplädar

Plädar får man aldrig för många av

Vårt tips är att alltid utgå från dig själv och din inredningsstil när du väljer favoritpläd. En pläd från Klippan är inte en onödig lyx, den är ett sällskap för livet.

Vi tar ansvar från det att ullen köps in till att en färdig pläd landar mjukt hemma hos dig, i soffan eller på sängen. Ett koncept där du kan känna dig helt trygg med ditt köp. Vi spinner, vi färgar, vi varpar, vi väver och vi borstar ullen – allt i vår egen fabrik. Vår vision är att tillverka vackra plädar i hög kvalitet, med stor omsorg om miljön. Läs mer om hållbarhet här…

Gillar du naturnära, murriga och jordnära nyanser eller vill du kanske addera en accentfärg som ger hela rummet ett lyft inför en ny säsong? Hos oss på Klippan Yllefabrik mixas klassiska, tidlösa mönster med böljande former och lekfulla kontraster. Vi samarbetar med några av Sveriges skickligaste och mest kända designers för att skapa en unik stil. Det finns helt enkelt en pläd för alla. Se samtliga ullplädar här ….

I vardagsrummet gillar vi att låta en snygg pläd med fransar hänga över soffkanten eller fåtöljen, redo när helst du vill luta dig tillbaka och svepa något varmt och mysigt om dig. På uteplatsen har vi gärna en korg med olika ullplädar nära till hands då sommarkvällen blir sval men du och ditt sällskap ändå vill sitta kvar och njuta lite till. Till sovrummet tipsar vi ofta om våra premiumplädar med inslag av merinoull eller kashmir. Vik och lägg vid sängens fotända, det ger hela rummet en ombonad känsla.